Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by maurona on 30 September 2021

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ , ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ
Κέρκυρα, 30/9/2021

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Έναρξη διδασκαλίας μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ.έτους 2021-2022

Η διδασκαλία των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022 θα ξεκινήσει την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, για την βέλτιστη προετοιμασία της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Κατά το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 η διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά δια ζώσης, λαμβάνοντας υπόψιν τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ.11984/ΓΔ6(ΦΕΚ 4406/24-09-2021τ.Β΄) Κοινή Υπουργική Απόφαση και υπό την απαρέγκλιτη τήρηση των κατωτέρω:

• Οι φοιτητές θα εισέρχονται στους χώρους του Ιδρύματος σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί κατοχής: είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης διενέργειας rapid test, είτε βεβαίωσης διενέργειας μοριακού ελέγχου PCR.
• Η προσέλευση των φοιτητών στον χώρο του Ιδρύματος θα πραγματοποιείται μισή ώρα πριν την έναρξη της διδασκαλίας του μαθήματος.
• Ο έλεγχος πρόσβασης θα πραγματοποιείται στην κεντρική είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας ή εντός των αιθουσών με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας (π.χ επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας).
• Οι φοιτητές υποχρεούνται να φορούν μάσκα υψηλής προστασίας (τύπου KN95 ή FFR2 ή FFP3) καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην αίθουσα διδασκαλίας, αλλά και σε όλους τους χώρους εντός του Ιδρύματος. Εντός της αιθούσης διδασκαλίας θα κάθονται σε συγκεκριμένη θέση, χωρίς να την αλλάξουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
• Εάν κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια αρνηθεί να φορέσει σωστά ή εξ ολοκλήρου τη μάσκα ή αρνηθεί να επιδείξει το απαιτούμενο πιστοποιητικό, ή να συμμορφωθεί με τον σχετικό βεβαιωτικό έλεγχο τότε ο διδάσκων δύναται να μην του επιτρέψει να παρακολουθεί το μάθημα.

Επισυνάπτεται το σχετικό ΦΕΚ: 4406/24-09-2021τ.Β΄

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά
και καλή πρόοδο στις σπουδές σας

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος

Publishing date
-