Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by gatsou on 21 October 2020

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία και μεγάλη συμμετοχή στα εξ' αποστάσεως μαθήματα του Τμήματος μας. Να συνεχίσετε, παρά τις δυσκολίες, τις προσπάθειές σας και να είστε κοντά στους διδάσκοντες/διδάσκουσες των μαθημάτων σας.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Α. Πρέπει όλοι/όλες να κάνετε εγγραφή στην ασύγχρονη πλατφόρμα Open eClass (https://opencourses.ionio.gr/) και στη συνέχεια στα μαθήματα που παρακολουθείτε. Από εδώ και στο εξής θα ενημερώνεστε από εκεί για όλα όσα αφορούν τα μαθήματα που παρακολουθείτε, συμπεριλαμβανομένων και των συνδέσμων των τηλεσυναντήσεων μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας εκπαίδευσης Zoom.

Β. Την Πέμπτη 22/10/2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί μέσω του παρακάτω συνδέσμου υποστηρικτική τηλεδιάσκεψη των πρωτοετών φοιτητών/τριών με τη συμμετοχή του Ακαδημαϊκού Υπευθύνου (Πέτρος Κωσταγιόλας) και Τεχνικού Υπευθύνου (Ελευθέριος Καλόγερος) εξ' αποστάσεως μαθημάτων του Τμήματός. Εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με έμφαση στη σύνδεσή σας στην ασύγχρονη πλατφόρμα Open eClass:

Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/96299820782
Meeting ID: 962 9982 0782

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Publishing date
-