Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by kalogero on 22 August 2020

Αγαπητοί φοιτητές/ τριες,

σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων, από το Σάββατο 22/08/2020 μέχρι και την Κυριακή 30/08/2020 το βράδυ, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – να δηλώσετε στην ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή https://exams.ionio.gr τα Μαθήματα, στα οποία έχετε εγγραφεί και προτίθεστε να δώσετε εξετάσεις.

Επισημάνσεις:

• Παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε μόνο τα Μαθήματα στα οποία πραγματικά σκοπεύετε να συμμετάσχετε κι όχι όλα αδιακρίτως, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των εξετάσεων εκ μέρους της γραμματείας και των διδασκόντων.
• Για οποιοδήποτε ζήτημα ή πρόβλημα δήλωσης Μαθημάτων (π.χ. δεν εμφανίζεται κάποιο μάθημα στις επιλογές δηλώσεων της εφαρμογής ή δεν βρίσκετε τα στοιχεία σας κ.ό.κ.) πρέπει, ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στην εφαρμογή, να στείλετε email στη Γραμματεία μας (EMAIL: archei@ionio.gr) για να εγγραφείτε στο Μάθημα.
• Όπως μας έχουν ενημερώσει οι αρμόδιοι Τεχνικοί του Πανεπιστημίου, η «εφαρμογή έχει ένα παράθυρο συντήρησης καθημερινά μεταξύ 00:00-07:00», οπότε μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για αυτό το χρονικό διάστημα.
• Υπάρχουν πληροφορίες στις συχνές ερωτήσεις και στις οδηγίες της φόρμας της εφαρμογής, https://exams.ionio.gr/faq.php (υπάρχει σύνδεσμος στην αρχική σελίδα)

Πέραν των παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό να είστε σε επικοινωνία και σε συνεργασία με τους διδάσκοντες/τις διδάσκουσες των Μαθημάτων, στα οποία θα εξεταστείτε.