Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by maurona on 10 June 2020

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ , ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Αρμόδια Υπάλληλος : Μαρία Μαυρωνά
Κέρκυρα, 10/6/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΟ GRAM-WEB
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ : https://exams.ionio.gr

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του ΤΑΒΜ ότι αύριο το μεσημέρι στις 12.00 θα είναι περασμένες οι αλλαγές στην εφαρμογή και θα μπορούν να εισέρχονται στο https://exams.ionio.gr και να δηλώνουν τα μαθήματα στα οποία σκοπεύουν να εξεταστούν σε αυτήν την εξεταστική.

Προθεσμία : Από αύριο Πέμπτη το μεσημέρι στις 12.00 έως και Παρασκευή 12/6/2020 το βράδυ .

Μέσα στην εφαρμογή https://exams.ionio.gr οι φοιτητές θα δηλώνουν όλα τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν στην εξεταστική Ιουνίου 2020 και όχι συμπληρωματικά αυτά που δεν είχαν δηλωθεί στο gram-web.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κατόπιν απόφασης της σημερινής έκτακτης Συνέλευσης του ΤΑΒΜ θα εξετάζονται σε όλα τα μαθήματα (χειμερινά και εαρινά) μόνον οι επί πτυχίω φοιτητές που οφείλουν από 5 μαθήματα και κάτω, (δηλαδή οι φοιτητές που εισήχθησαν στο ΤΑΒΜ από το έτος 2015-2016 και πριν και οφείλουν από 5 μαθήματα και κάτω). Παρακαλούνται οι φοιτητές επί πτυχίω που οφείλουν περισσότερα από 5 μαθήματα και έχουν ήδη δηλώσει μαθήματα στο https://exams.ionio.gr, να μπουν και να υποβάλλουν καινούργια δήλωση η οποία θα αντικαθιστά την παλιά.

Πέραν των παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό να είστε σε επικοινωνία και σε συνεργασία με τους διδάσκοντες/τις διδάσκουσες των Μαθημάτων, στα οποία θα εξεταστείτε.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Publishing date
-