Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by kalogero on 6 June 2020

Σε συνέχεια της ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘ.7 ΤΗΣ Υ.Α. 59181/Ζ1/19-05-2020 (ΦΕΚ Β΄1935), και σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, από αύριο Κυριακή 07/06/2020 μέχρι και την Πέμπτη 11/06/2020 το βράδυ, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ να δηλώσετε στην ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή https://exams.ionio.gr τα Μαθήματα, στα οποία έχετε εγγραφεί (με βάση τις δηλώσεις σας) και προτίθεστε να δώσετε εξετάσεις.

Επισημάνσεις:

· Παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε μόνο τα Μαθήματα στα οποία πραγματικά σκοπεύετε να συμμετάσχετε κι όχι όλα αδιακρίτως, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των εξετάσεων εκ μέρους της γραμματείας και των διδασκόντων.
· Για οποιοδήποτε ζήτημα ή πρόβλημα δήλωσης Μαθημάτων (π.χ. δεν εμφανίζεται κάποιο μάθημα στις επιλογές δηλώσεων της εφαρμογής ή δεν βρίσκετε τα στοιχεία σας κ.ό.κ.) πρέπει, ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στην εφαρμογή, να στείλετε email στη Γραμματεία μας (EMAIL: archei@ionio.gr) για να εγγραφείτε στο Μάθημα.
· Όπως μας έχουν ενημερώσει οι αρμόδιοι Τεχνικοί του Πανεπιστημίου, η «εφαρμογή έχει ένα παράθυρο συντήρησης καθημερινά μεταξύ 00:00-07:00», οπότε μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για αυτό το χρονικό διάστημα.

Πέραν των παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό να είστε σε επικοινωνία και σε συνεργασία με τους διδάσκοντες/τις διδάσκουσες των Μαθημάτων, στα οποία θα εξεταστείτε.