Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by maurona on 5 May 2020

2η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ 2019-2020

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης για την πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ (βλ. σχετική ανακοίνωση) δίνονται οι παρακάτω οδηγίες.

Στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης
(http://dasta.ionio.gr/internship/) έχουν αναρτηθεί όλες οι πληροφορίες/οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους/ες φοιτητές/τριες και προς τους φορείς, για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Εδώ θα βρείτε επίσης όλα τα έντυπα με τις απαραίτητες οδηγίες για την προετοιμασία και συμπλήρωσή της αίτησής σας.

Οι φοιτητές/τριες εφόσον εγγραφούν στο σύστημα ΑΕΙ-ΑΤΛΑΣ θα είναι σε θέση με τους κωδικούς που θα λάβουν να βλέπουν τους φορείς φιλοξενείας και τις προσφερόμενες θέσεις για πρακτική άσκηση. Θα μπορούν να κάνουν προδέσμευση θέσης επιλέγοντας εκείνες που τους ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να προετοιμάζουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με τις οδηγίες που θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στην ιστοσελίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν και πώς θα γίνει φέτος η πρακτική άσκηση. Αναμένοντας λοιπόν τις οδηγίες του Υπουργείου προχωράμε με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις (αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν άμεσα) και είμαστε έτοιμοι.

Τέλος, στο https://opencourses.ionio.gr/ έχει δημιουργηθεί το μάθημα Πρακτική Άσκηση ΕΣΠΑ 2019-2020. Παρακλούνται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι φοιτητές να εγγραφούν ώστε να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να είμαστε σε επικοινωνία.

Ευχαριστώ

--
Επίκ. Καθ. Σοφία Στάμου
Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας Ιόνιο Πανεπιστήμιο Ι.Θεοτόκη 72, 49100, Κέρκυρα

Asst. Prof. Sofia Stamou
Department of Archives, Library Science and Museology Ionian University I.Theotoki 72, 49100, Corfu, Greece Tel. +30 26610 87444

Publishing date
-