Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by maurona on 9 October 2019

Ιωάννου Θεοτόκη 72, 49132 Κέρκυρα
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τηλ. (26610) 87418 , FAX : 26610-87433

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ

Κέρκυρα, 9/10/2019
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Έναρξη δηλώσεων κατευθύνσεων
για τους φοιτητές του 3ου έτους (Ε΄ εξάμηνο)

Καλούνται οι φοιτητές του 3ου έτους (Ε΄ εξάμηνο σπουδών) να δηλώσουν στην Γραμματεία του Τμήματος μία από τις τρεις παρακάτω κατευθύνσεις :

1. Αρχειονομία
2. Βιβλιοθηκονομία
3. Μουσειολογία

Οι φοιτητές του Ε΄ εξαμήνου πρέπει να δηλώσουν πρώτα κατεύθυνση στην Γραμματεία του Τμήματος και μετά να δηλώσουν ηλεκτρονικά τα μαθήματα κατεύθυνσης.

Έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μόνο μία (1) κατεύθυνση , αλλά μπορούν να επιλέξουν ως υποχρεωτικά επιλογής ακόμη και μαθήματα που βρίσκονται στις υπόλοιπες κατευθύνσεις ως υποχρεωτικά.

Επίσης οι φοιτητές που εισήχθησαν από το ακαδ.έτος 2017-2018 και μετά και βρίσκονται τώρα στο Ε΄ εξάμηνο έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής (6) έξι μαθημάτων τόσο από την ροή της «Γενικής Παιδείας» όσο και από τα ΥΕ μαθήματα των ροών άλλων κατευθύνσεων .

Συγκεκριμένα, κάθε φοιτητής μπορεί να αποφασίσει ο ίδιος πόσα μαθήματα «Γενικής Παιδείας» θέλει να επιλέξει και πόσα ΥΕ κατεύθυνσης, μέχρι να συμπληρώσει τον αριθμό των έξι (6) μαθημάτων επιλογής.

Επαναλαμβάνουμε ότι, αυτό θα ισχύει μόνο για τους φοιτητές που εισήχθησαν από το 2017 και μετά στο Τμήμα και όχι για τους φοιτητές που εισήχθησαν στο Τμήμα από το έτος 2016 και πριν.

Προκειμένου να επιλέξετε τα μαθήματα της κατεύθυνσης και για την δική σας διευκόλυνση μπορείτε να μπαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

http://odigos.tab.ionio.gr/

και να ακολουθείτε τις οδηγίες που υπάρχουν στα γράμματα με κίτρινο φόντο.

Προθεσμία δηλώσεων κατευθύνσεων : από Πέμπτη 09/10/2019 έως και Παρασκευή 1/11/2019. Oι δηλώσεις μπορούν να στέλνονται και ηλεκτρονικά στα e-mail της Γραμματείας : archei@ionio.gr, & maurona@ionio.gr.

Επισυνάπτεται η δήλωση κατεύθυνσης.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Publishing date
-