Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by maurona on 28 August 2019

Ιωάννου Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τηλ. (26610) 87418 , FAX : 26610-87433

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Πληροφορίες : Μαρία Μαυρωνά
Κέρκυρα, 28/9/2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας τις προσεχείς ημέρες με αναλυτική εγκύκλιο που θα δημοσιευθεί.
(βλέπε Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.)
Συγκεκριμένα οι εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα Πανεπιστήμια της χώρας θα πραγματοποιηθεί με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα που έχουν περάσει μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής
https://eregister.it.minedu.gov.gr/ του Υπουργείου Παιδείας που θα βρίσκεται σε λειτουργία μετά την έκδοση της εγκυκλίου.
Οι Πρωτοετείς Φοιτητές για την εγγραφή τους (μέσω της εφαρμογής μετά την έκδοση της εγκυκλίου), θα πληκτρολογήσουν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγεί σχετική ανακοίνωση από την Γραμματεία την οποία θα βρείτε εδώ, στην ιστοσελίδα του Τμήματος, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ηλεκτρονική εγγραφή των νεοεισαχθέντων, τα δικαιολογητικά της εγγραφής, την διαδικασία υποβολής αιτήσεων σίτισης και στέγασης καθώς και τα δικαιολογητικά για την σίτιση και στέγαση.
Για το περσινό ακαδημαϊκό έτος οι αιτήσεις έγιναν ηλεκτρονικά στο διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναμένουμε τις φετινές προθεσμίες….
Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας
και σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά !!

Από την Γραμματεία του Τμήματος

Publishing date
-