Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted by maurona on 16 April 2019

Επανάληψη Σεμιναρίου Διαχείρισης Βιβλιογραφίας για Υποψήφιους Διδάκτορες – ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Πρόσκληση
Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, προκειμένου να ικανοποιήσει όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους/ες, προτίθεται να επαναλάβει το Σεμινάριο για τη Διαχείριση της Βιβλιογραφίας με την παρουσίαση και πρακτική χρήση του προγράμματος οργάνωσης και διαχείρισης βιβλιογραφικών αναφορών Mendeley. Το Σεμινάριο απευθύνεται στους Υποψήφιους Διδάκτορες του Ιονίου Πανεπιστημίου και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12.30 μ.μ. Εφόσον υπάρχει αυξημένη συμμετοχή, το Σεμινάριο θα επαναληφθεί και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 10.00 π.μ.
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων και θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.
Όσοι ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε, παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας συμπληρωμένα τα εξής στοιχεία υπόψη της κ. Θάλειας Γκόντα στην ηλ. διεύθυνση: thalia@ionio.gr.
Ονοματεπώνυμο
Τμήμα
Email
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Ημέρα και ώρα Προτίμησης: Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12.30 μ.μ. Ή Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 10.00 π.μ. Ή Και τα δύο.
Καλούμε λοιπόν, τους Υποψήφιους Διδάκτορες, είτε εκείνους που έκαναν αίτηση την προηγούμενη εβδομάδα είτε όσους δεν έχουν κάνει αίτηση, να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους ως την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. Στη συνέχεια, θα επεξεργαστούμε τις δηλώσεις και θα ενημερώσουμε με email τους επιλεγέντες το αργότερο ως την Τετάρτη 17 Απριλίου.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Θάλεια Γκόντα (2661087338, thalia@ionio.gr ).

Publishing date
-